Mesaje de La Multi ani Pentru Sora Mea Tpu ~ Top (330+) Textes

Descărcați acum cele mai bune 330+ de mesajes de naștere pentru sora ta frumoasă și o face fericită prin trimiterea acestor mesaje text pe telefonul ei. Sora ta drăguță va dori cu siguranță aceste dorințe și va fi foarte surprinzătoare pentru ea cu siguranță.

Mesaje de iubire pentru sora mea

Contents

Surorile ca tine sunt diamante. Ele strălucesc, sunt neprețuite și sunt cu adevărat cea mai bună prietenă a femeii. La multiani sora.

 

Dorind o zi de naștere fericită surorii mele uimitoare. Sper că toate visele tale se vor împlini.

 

Sora, ai făcut deja partea greu de îmbătrânit. Acum permiteți-mi să mă descurc cu partea cea mai grea de a planifica o petrecere. La multi ani!

 

Nu se plânge să te îmbătrânești, până nu găsești primul păr gri.

 

Nu mai vorbesc cu tine în fiecare zi, dar încă mai ești în inima mea în fiecare zi. La multiani sora.

 

Când mă uit la tine, simt că mă uit la mine în oglindă. Când mă uit la mine în oglindă, te văd. La mulți ani.

 

Ridicându-mi astăzi paharul pentru a-mi toasta frumoasa sis, ești cu adevărat unicat.

 

Surorile întotdeauna știu mai bine cum să aibă grijă. Astăzi, este rândul meu să vă dau înapoi. La multi ani, sis

 

Să ai o zi de naștere fericită. Ești atât de special pentru mine încât doresc ca fiecare zi să devină specială ca azi.

 

Dorind ziua de naștere fericită, surorii mele încântătoare, incredibil de fermecătoare și extrem de talentată.

 

Sora, cred că ești totul meu și că nu pot să cer mai mult. Mă consider cel mai norocos să vă găsesc ca pe un sis. La multi ani.

 

Surorile sunt foarte asemănătoare celor mai buni prieteni. Adesea niciodată nu știți că vă țin un ochi îngrijit și îngrijorat, astfel încât nimic să nu vă deranjeze fericirea. La multi ani.

mesage la multi ani sora mea imagini

Sora, îți mulțumesc foarte mult pentru că ai fost un excelent prieten al meu. Vă doresc o Zi de naștere fericită.

 

Dorind cel mai bun prieten al meu și surori uimitoare o mare zi de naștere fericită. Această zi specială este făcută numai pentru dvs.

 

O sora adevărată este întruchiparea dragostei și a îngrijirii. Știu că este adevărat pentru că sunt destul de norocos să fiu fratele tău. Să ai o zi de naștere minunată!

 

Cât de incompletă ar arăta o cerneală atunci când este purtată fără cealaltă? Așa aș arăta fără tine. La multi ani.

 

La multi ani surorii mele

 

Îmi place atât de mult că ți-am pus fotografia în portofelul meu în loc de cea atrăgătoare care a venit cu ea. La multi ani.

 

Mulțumesc că ai înțeles atât de mult, că nu-mi pot imagina viața fără atingerea ta magică. La multi ani.

 

Te-am iubit mereu și vei continua să o faci. În ziua de naștere îți trimit cele mai bune urări, iubire și salutări. Sper că ai o zi de naștere fabuloasă!

 

Ma simt atat de norocos ca draga mea sora este adevarata mea prietena. La multi ani, esti cel mai bun!

Sunteți cea mai uimitoare, mai frumoasă și mai puternică persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Sunt foarte mândră că te-am găsit sora mea. La multi ani.

Sora, o zi foarte specială în viața ta, să tăiem tortul și să înmulțim fericirea. Te iubesc. La multi ani.

 

Nici unul dintre noi nu este perfect, dar imperfecțiunile noastre ne fac frații drăguți care suntem. La multi ani.

 

S-ar putea să existe mii de surori în lumea asta, dar pentru mine tu ești cea mai bună suroară fără îndoială. La multi ani!

 

Sis, ai fost mereu acolo pentru mine. În ziua de naștere, vreau doar să vă mulțumesc, te iubesc și orice ai nevoie este al tău. La multi ani!

 

mesaje de la multi ani pentru sora

Surorile nu împărtășesc numai hainele și accesoriile, ci împărtășesc și o viață împreună. La multi ani!

Unii spun că dorințele sunt pentru stele, dar vă pot și eu, pentru că știu că ați devenit deja o stea în viața mea. La multiani sora.

 

Tu ești motivul pentru care copilările mele erau atât de colorate și am avut atât de multă distracție. Mulțumesc tuturor amintirilor minunate. La multi ani, sis.

 

Vă doresc o viață plină de mirare, bucurie și prosperitate. Este foarte ușor pentru mine, pentru că vreau mereu cel mai bun pentru sisul meu minunat. La multi ani.

 

Mulțumesc că ai fost o mare soră și că mă înțelegi, deși nu te-am înțeles niciodată. La multi ani.

ganduri pentru sora mea

Îmi place cât de diferit ești de la mine, în timp ce încă ești sora mea … La multi ani de la sora mea iubită!

 

La mulți ani minunatule! Sunt recunoscător pentru timpul magic pe care îl petrecem împreună, sis. Fi fericit!

 

Crescând, nimeni nu ma condus mai nebun decât tine. Acum, tu ești persoana cu care vorbesc atunci când alți oameni mă duc nebunesc (chiar și tu!) La multi ani, sora!

 

Vreau să-mi doresc o zi de naștere foarte fericită celei mai deșteptătoare și sora mai inteligentă din întregul univers.

 

Deși chiar și soarele va scăpa într-o zi din energie, dragostea mea pentru tine nu va eșua niciodată. Va supraviețui până în ultima zi a universului. La multi ani.

 

Companiile farmaceutice ar trebui să ia câteva tampoane din ADN-ul tău și să-și îmbutelieze compoziția chimică pentru a crea un produs numit vindecător emoțional. La mulți ani.

 

Sis, mi-am evaluat întotdeauna fiecare sfat și i-am aplicat în viața mea. M-ai ajutat să devii responsabil pentru familie. La multi ani.

Mesajes pentru sora mea mare

Sunteți încă un an mai înțelept și la aproximativ două minute distanță de a lua un cocktail.

 

Există atât de multe amintiri dulci din zilele noastre vechi, care pot face cu ușurință povestiri mari. Îmi pot aminti toți, pentru că îi prețuiesc pentru totdeauna. Aveți o zi de naștere fericită, soră.

 

Tu ești cel care ma învățat ce este dragostea și grija. La mulți ani, dragă, minunată, sora mea!

 

Este evident că nu poți opri să ai zilele tale de naștere și mai precis nu poți să te oprești de sora mea minunată. Ambele lucruri sunt foarte bune. Urându-ți La mulți ani.

Nu mai vorbesc cu tine în fiecare zi, dar încă mai ești în inima mea în fiecare zi. La multiani sora.

 

Voi înceta să vă trimit machiajul. . . timp pentru a vă accepta așa cum vă aflați, riduri frumoase și toate! La multi ani!

 

Salutări de la cel mai mare fan al dvs. de ziua ta. Vei fi mereu meu # 1.

 

Eu fură și smulg lucrurile de la tine pe tot parcursul anului. Deci, ziua ta de naștere este un moment minunat să îți dai un dar și să revii la favoarea ta. La mulți ani dragă soră.

 

Oamenii spun că este posibil să alegi proprii prieteni de la mulți, dar este evident că nu poți alege că ești membrii familiei tale. Sunt fără îndoială cel mai norocos. La multi ani.

Prietenii tăi pot să vină în viața ta și să plece, dar surorile vor fi mereu lângă tine să te facă fericit pentru totdeauna. La multi ani.

 

Când ai fost adus acasă pentru prima dată, eram puțin gelos. Dar, pe măsură ce am crescut, m-am trezit ca pe un prieten minunat al meu. La multi ani!

 

Mă întreb că dacă toată lumea din această lume ar putea avea o soră grozavă, cum crezi că ar fi fost cel mai mare lucru care sa întâmplat vreodată! La multi ani sora.

 

Mă simt norocos să am o persoană atât de cool ca tine ca o soră. Îmi trimit îmbrățișări și sărutări la sora mea mai mică la ziua ei de naștere!

Mesaje de La Multi ani Pentru Sora nou dorește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.