Poze la multi ani Haioase [100+] Dorește Cărți Gratuit!

Poze la multi ani Haioase : Obțineți cea mai frumoasă colecție de poze fericite de ziua de naștere pentru a le împărtăși prietenilor după mult timp în ziua fericită! Sper că vă veți bucura de aceste poze și cărți frumoase imagini!

Poze la multi ani Haioase  Nou

Contents

Cu toate acestea, nu este la fel de adevărat că un lamb este tentat să imobilizeze din cauza exceselor? Că, prin faptul că înghiți prea multă cunoștință, este redusă să nu faci nimic? Nu este acest lucru “gulping” un produs de a avea o istorie de modă pentru consumul general al publicului pe de o parte și egoismul istoricilor pentru ambarcațiunile pe de altă parte?

poze cu mesaje de la multi ani haioase

Luați, de exemplu, noțiunea de obiectivitate în istorie. În căutarea epistemului, istoriografia, metoda și cunoștințele sale despre produs înlocuiesc orice scop pentru istorie. Istoricismul! Plânsul celor asupriți! Spre deosebire de subiectivitatea istoriei în serviciul vieții, ideea că istoria ar trebui să fie obiectivă este o subiectivitate dintr-un istoric modern despărțit total în interiorul său ca o casă gata să cadă;

 

căci o astfel de istorie poate fi doar un produs al incapacității de judecată – adică al slăbiciunii. Și istoria nu este pentru cei slabi, în care blestemul și omul de masă sunt devorați în liniște – ochii clipesc – ca un observator lipsit de condiția umană reală îngropată în abstracțiile cauzate de imaginația sa.

 

Un istoric obiectiv este ca un eunuc, căci cei care nu mai pot umple istoria cu subiecții nu pot decât să se mulțumească cu vizionarea istoriei trecând, la fel ca un eunuc care doar se uită la durere fără ca bilele să creeze viață sau un laș în grădina de mulțumire: pofta lui numai pentru următoarea sesiune de gulping.

 

Astfel, sensul istoric al sfinților și al ucenicilor lor a redus istoricii la simpli slujitori ai spiritului mondial, oferind în permanență noi cunoștințe istorice și continuând să optimizeze istoriografia sperând spre perfecțiune.

 

Tinerii, generația tânără, sunt instruiți să urmeze și să se supună educatorilor istoriei. Spunem în schimb: dacă tinerii vor deveni cu adevărat speranța patriei, ei trebuie învățați valoarea de a fi nehistoric, spre deosebire de istoria excesivă. Anistoric? Absurd!

 

Orice tip de bărbat sau trib posedă istorie: este doar o chestiune de diferențe în prezentare. Nu! Acum, asta e absurd. Fie ca tineretul să exclame așa cum a făcut Nietzsche: voința unui sistem este o voință decadentă!

imagini cu la multi ani haioase

Nehistoricul este mereu în poziția de a-și exercita cu bucurie puterea de plastic. Spre deosebire de omul modern, el nu suferă dualitatea externă internă și întotdeauna văd completitatea cunoașterii și a înțelepciunii: la nehistoric nu există nici o diferență între cunoaștere și înțelepciune pur și simplu pentru că nu există dualitate.

 

 

Omul cel mai modern din punct de vedere al omului este supus tiraniei unui scop mai înalt – numiți-l Dumnezeu, umanism sau chiar ateism militant – în care găsește confort. În exterior cei mai mulți dintre acești oameni moderni suferă de viața modernă – pierderea înțelesului, imoralitatea emergentă, haosul epocii noastre. În această dăruire simultană și distrugerea sensului, precum cel al poporului filipinez, în viața modernă, omul modern sa simțit înspăimântat, așa cum spune Eliade.

 

 

teroarea lui a plasat omul istoric ca o broască țestoasă înfășurată în propria cochilie pentru a se proteja de “teroarea istoriei” și nu se concentrează asupra misiunii istoriei spre a da putere vieții, ci asupra mijloacelor prin care aceasta se realizează,

 

reducându-l inacțiune. Omul modern se uită la experiența sa, îl interpretează pe baza unui text (pe texte!), Afirmă o acțiune, declară natura istorică a acestuia, așa cum se manifestă în cunoștințele sale istorice, pe măsură ce acțiunea intră în istoriografie:

acțiunea devine supusă analizei după analiză după analiză (ad nauseam) până când egoismul devine evident. Higaunonul din orașul Iligan, cel puțin cei care rămân tradiționali, cântă experiența, o interpretează pe baza evoluției vieții și a culturii, decide o acțiune și acțiunea devine – în ochii istoricilor – istorie-ca-eveniment. Nu subestimați niciodată forța vitală a vieții nehistorice:

poze haioase cu la multi ani de sf ion

prin învățarea popoarelor indigene în istoria noastră, noi, de asemenea, implantăm în cultura lor, că egoismul epocii și timpului modern va spune dacă un astfel de egoism poate produce un “alt” în mintea popoarelor indigene sau ei vor deveni și ei victime ale slăbiciunile omului modern. Poporul nostru indigen nu are nevoie de decadența noastră.

În încheiere, de ce studiem istoria? Este presumptuos să spunem că istoria dincolo de slujirea vieții nu este nimic mai mult decât bâlbâială inutilă? Îmi imită Nietzsche: la fel cum orice exces în această lume este dăunător pentru viață, un exces de istorie nu este scutit. Viața este fundația structurală a istoriei, fără de care istoria este lipsită de sens.

 

 

Pentru tineretul și tineretul de la inimă, vă vorbesc pentru că sunteți speranța acestei țări, găsiți în istorie forța voinței care vă poate inspira să fii cineva grozav – nu grozav în sensul blestemului și al masei, nu Bubul lui Constantino în inundație, dar în exercitarea puterii pe care puterea dvs. de plastic o poate înțelege când să nu mai studieze istoria și când să creezi una.

 

Lăsați-i pe anticarienii din tine să învețe să păstreze ceea ce înseamnă să păstrezi și criticul în tine să renunți la ceea ce ar trebui uitat. Istoria nu este istorie dacă nu se poate învăța să uiți. Studiul istoriei nu se referă doar la amintirea trecutului, ci și la învățarea uitării – să știm ce înseamnă să fii istoric și să experimentezi ceea ce înseamnă să fii neistoric. În cele din urmă, este în cunoașterea nu doar a modului de a scrie istoria, ci și de a ști cum să creați unul care face istoria un angajament demn. Poze la multi ani Haioase 16, 17, 2018 imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.